Termeni si conditii

Termeni si conditii
Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie.
Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.
Continutul site-ului www.ad-fashion.ro (reprezentat de imagini, texte, elemente de grafica web, programe si alte date) este integral proprietatea A&D Fashion, societate FOXY LTD SRL inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J21/475/2021, CIF 44787410 si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Continutul acestui site este oferit „ca atare” si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita. In calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si ├«n interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea ├«n alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.
Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil.
Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Incercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs.
Marimile si masuratorile prezentate sunt standard deoarece toate produsele sunt realizate in atelierul propriu de productie dupa tipare bine stabilite. Pentru a va putea orienta, aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se face la livrare.
În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, administratorul www.ad-fashion.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de dvs. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
LIMITAREA RESPONSABILITATII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI
A&D Fashion nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.ad-fashion.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ad-fashion.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
A&D Fashion nu garanteaza ca toate informatiile sunt actualizate la zi, in ceea ce priveste disponibilitatea produselor A&D Fashion si preturile afisate. Compania isi rezerva dreptul de a modifica fara nicio notificare oricare dintre informatiile legate de produse sau marca in sine.