Politica de confidentialitate
GENERALITATI
Respectăm dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează magazinul nostru online de haine si accesorii pentru femei. A&D Fashion și comunică cu noi pe cale electronică. Luăm toate măsurile necesare și facem tot ce ne stă în putință pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.
Pentru orice solicitare sau întrebare privind datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office@ad-fashion.ro
În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

TERMENI LEGALI
Informațiile cu caracter personal pot fi identificate și ca date cu caracter personal și reprezintă orice informație care se referă la dumneavoastră ca persoană fizică sau persoană juridică și prin care puteți fi identificat direct sau indirect.
Procesarea informațiilor cu caracter personal reprezintă orice activitate pe care magazinul online de haine si accesorii pentru femei, A&D Fashion o desfășoară asupra sau cu datele personale pe care ni le-ați trimis (prin colectare, înregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, ștergere etc.).

DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE
Nu vom colecta nici o informație personal identificabilă despre dumneavoastră prin intermediul magazinului online A&D Fashion (de exemplu numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de email – „date personale”) decât dacă ați oferit-o voluntar. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră personale să fie colectate, va rugăm să nu le trimiteți către noi.

Colectăm doar informațiile cu caracter personal pe care doriți să ni le oferiți sau a căror furnizare este necesară pentru că noi să vă oferim (și să îmbunătățim) serviciile noastre. Colectăm atât informații cu caracter personal directe precum nume, adresă poștală și adresă de e-mail, cât și informații indirecte precum „cookies”, informații referitoare la conexiune sau la sistem.

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ați furnizat. A&D Fashion colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda; pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
– contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.
De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.
Magazinul online de haine si accesorii pentru femei A&D Fashion poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar strict limitat la următoarele situații:
1. Putem face cunoscute informațiile dumneavoastră cu caracter personal unor terți (cum ar fi furnizorii de servicii pentru internet) care ne ajută să administrăm site-ul. Acești terți trebuie să asigure întotdeauna același nivel de securitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal că și Site-ul A&D Fashion și , atunci când este necesar, sunt obligați printr-un contract să păstreze în siguranță informațiile dumneavoastră cu caracter personal și să le proceseze numai în conformitate cu instrucțiunile exacte primite de la A&D Fashion.
2. De asemenea, putem furniza informațiile dumneavoastră cu caracter personal către corpuri de control ale guvernului dacă suntem obligați să facem acest lucru prin legislația în vigoare, dacă noi considerăm că un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislația în vigoare, dacă răspundem oricăror cereri sau acțiuni legale sau dacă apărăm drepturile A&D Fashion, ale clienților sau ale altor persoane.
3. În câteva situații unice, putem furniza datele dumneavoastră cu caracter personal unor potențiali colaboratori de afaceri Site-ul A&D Fashion, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației locale.

MODIFICAREA SAU STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Puteți solicita ca datele dumneavoastră să fie șterse,din cadrul magazinului online A&D Fashion contactandu-ne la următoarea adresă de email: contact@A&Dfashion.ro.

MESAJE DE TIP SPAM
Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate conținând reclame sau materiale publicitare care vă sunt trimise fără acordul dumneavoastră.

Magazinul online de haine pentru femei A&D Fashion NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. Site-ul A&D Fashion nu va folosi datele dumneavoastră cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, dacă dumneavoastră nu v-ați exprimat permisiunea în mod expres. Acest lucru se numește consimțământ „OPT- în”. De asemenea, site-ul A&D Fashion nu va furniza datele dumneavoastră cu caracter personal nici unui terț care să le utilizeze pentru e-mail-uri de tip spam.
Orice utilizator/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Site-ul A&D Fashion poate reține informațiile cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteți prin intermediul acestui Serviciu într-o bază de date. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate doar pe perioadă cât acestea sunt folosite pentru a vă putea răspunde întrebărilor sau rezolvării anumitor situații sau pentru a aduce îmbunătățiri și servicii noi, supunându-ne cerințelor legale și legislației în vigoare. Acest lucru înseamnă că este posibil să vă reținem datele cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp chiar și după ce dumneavoastră încetați să folosiți serviciile Site-ul A&D Fashion. Aveți dreptul de a cere ca în orice moment datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
A&D Fashion poate fi în legătură cu alte site-uri care nu aparțin și nu sunt în controlul A&D Fashion. Aceste site-uri nu sunt acoperite de aceasta Politică de Confidențialitate. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar ad-fashion.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Dacă accesați alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a acestor terți înainte de a le oferi informații personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitățile sau politicile de confidențialitate ale acestor terți.

MODIFICARI IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Magazinul online A&D Fashion își rezervă dreptul de a actualiza prezenta Politică de Confidențialitate. Accesarea Site-ului și/sau utilizarea Serviciilor A&D Fashion în urmă acestor schimbări semnifică acceptarea obligatorie de către dumneavoastră a schimbărilor survenite.

Această Politică de Confidențialitate vă oferă toate informațiile necesare (într-un mod accesibil) pentru a vă formă o opinie și a vă decide dacă doriți să utilizați aceste Servicii și să trimiteți sau nu informațiile dumneavoastră cu caracter personal site-ului A&D Fashion. Prin accesarea și utilizarea site-ul A&D Fashion și a comunicării electronice cu noi, ați luat la cunoștință și sunteți de acord să ne permiteți procesarea informațiilor dumneavoastră personale în manieră stabilită de această Politică de Confidențialitate.

IMPUNEREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE
Dacă aveți întrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către A&D Fashion și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactati.

Coș de cumpărături
Loghează-te

Nu ai cont inca?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
începe să scrii...
Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu