Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate
GENERALITATI
Respect─âm dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaz─â magazinul nostru online de haine si accesorii pentru femei. A&D Fashion ╚Öi comunic─â cu noi pe cale electronic─â. Lu─âm toate m─âsurile necesare ╚Öi facem tot ce ne st─â ├«n putin╚Ť─â pentru p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor cu caracter personal pe care ni le furniza╚Ťi.
Pentru orice solicitare sau ├«ntrebare privind datele dumneavoastr─â cu caracter personal, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi prin e-mail la adresa office@ad-fashion.ro
În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

TERMENI LEGALI
Informa╚Ťiile cu caracter personal pot fi identificate ╚Öi ca date cu caracter personal ╚Öi reprezint─â orice informa╚Ťie care se refer─â la dumneavoastr─â ca persoan─â fizic─â sau persoan─â juridic─â ╚Öi prin care pute╚Ťi fi identificat direct sau indirect.
Procesarea informa╚Ťiilor cu caracter personal reprezint─â orice activitate pe care magazinul online de haine si accesorii pentru femei, A&D Fashion o desf─â╚Öoar─â asupra sau cu datele personale pe care ni le-a╚Ťi trimis (prin colectare, ├«nregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, ╚Ötergere etc.).

DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE
Nu vom colecta nici o informa╚Ťie personal identificabil─â despre dumneavoastr─â prin intermediul magazinului online A&D Fashion (de exemplu numele, adresa, num─ârul de telefon sau adresa de email – „date personale”) dec├ót dac─â a╚Ťi oferit-o voluntar. Dac─â nu dori╚Ťi ca datele dumneavoastr─â personale s─â fie colectate, va rug─âm s─â nu le trimite╚Ťi c─âtre noi.

Colect─âm doar informa╚Ťiile cu caracter personal pe care dori╚Ťi s─â ni le oferi╚Ťi sau a c─âror furnizare este necesar─â pentru c─â noi s─â v─â oferim (╚Öi s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim) serviciile noastre. Colect─âm at├ót informa╚Ťii cu caracter personal directe precum nume, adres─â po╚Ötal─â ╚Öi adres─â de e-mail, c├ót ╚Öi informa╚Ťii indirecte precum „cookies”, informa╚Ťii referitoare la conexiune sau la sistem.

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele dumneavoastr─â cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-a╚Ťi furnizat. A&D Fashion colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda; pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
– contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.
De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini ╚Öi a evalua serviciile noastre ╚Öi a pre├«nt├ómpina ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii, a legii ╚Öi a termenilor no╚Ötri contractuali.
Magazinul online de haine si accesorii pentru femei A&D Fashion poate furniza datele dumneavoastr─â cu caracter personal altor companii cu care se afl─â ├«n rela╚Ťii de parteneriat, dar strict limitat la urm─âtoarele situa╚Ťii:
1. Putem face cunoscute informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal unor ter╚Ťi (cum ar fi furnizorii de servicii pentru internet) care ne ajut─â s─â administr─âm site-ul. Ace╚Öti ter╚Ťi trebuie s─â asigure ├«ntotdeauna acela╚Öi nivel de securitate a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal c─â ╚Öi Site-ul A&D Fashion ╚Öi , atunci c├ónd este necesar, sunt obliga╚Ťi printr-un contract s─â p─âstreze ├«n siguran╚Ť─â informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi s─â le proceseze numai ├«n conformitate cu instruc╚Ťiunile exacte primite de la A&D Fashion.
2. De asemenea, putem furniza informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal c─âtre corpuri de control ale guvernului dac─â suntem obliga╚Ťi s─â facem acest lucru prin legisla╚Ťia ├«n vigoare, dac─â noi consider─âm c─â un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legisla╚Ťia ├«n vigoare, dac─â r─âspundem oric─âror cereri sau ac╚Ťiuni legale sau dac─â ap─âr─âm drepturile A&D Fashion, ale clien╚Ťilor sau ale altor persoane.
3. ├Än c├óteva situa╚Ťii unice, putem furniza datele dumneavoastr─â cu caracter personal unor poten╚Ťiali colaboratori de afaceri Site-ul A&D Fashion, dar numai dup─â ce ne-am asigurat printr-un contract c─â aceste informa╚Ťii sunt p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi c─â furnizarea acestor informa╚Ťii personale se face conform legisla╚Ťiei locale.

MODIFICAREA SAU STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Pute╚Ťi solicita ca datele dumneavoastr─â s─â fie ╚Öterse,din cadrul magazinului online A&D Fashion contactandu-ne la urm─âtoarea adres─â de email: contact@A&Dfashion.ro.

MESAJE DE TIP SPAM
Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate con╚Ťin├ónd reclame sau materiale publicitare care v─â sunt trimise f─âr─â acordul dumneavoastr─â.

Magazinul online de haine pentru femei A&D Fashion NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. Site-ul A&D Fashion nu va folosi datele dumneavoastr─â cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, dac─â dumneavoastr─â nu v-a╚Ťi exprimat permisiunea ├«n mod expres. Acest lucru se nume╚Öte consim╚Ť─âm├ónt „OPT- ├«n”. De asemenea, site-ul A&D Fashion nu va furniza datele dumneavoastr─â cu caracter personal nici unui ter╚Ť care s─â le utilizeze pentru e-mail-uri de tip spam.
Orice utilizator/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Site-ul A&D Fashion poate re╚Ťine informa╚Ťiile cu caracter personal pe care dumneavoastr─â ni le trimite╚Ťi prin intermediul acestui Serviciu ├«ntr-o baz─â de date. Datele dumneavoastr─â personale vor fi p─âstrate doar pe perioad─â c├ót acestea sunt folosite pentru a v─â putea r─âspunde ├«ntreb─ârilor sau rezolv─ârii anumitor situa╚Ťii sau pentru a aduce ├«mbun─ât─â╚Ťiri ╚Öi servicii noi, supun├óndu-ne cerin╚Ťelor legale ╚Öi legisla╚Ťiei ├«n vigoare. Acest lucru ├«nseamn─â c─â este posibil s─â v─â re╚Ťinem datele cu caracter personal pentru o anumit─â perioad─â de timp chiar ╚Öi dup─â ce dumneavoastr─â ├«nceta╚Ťi s─â folosi╚Ťi serviciile Site-ul A&D Fashion. Ave╚Ťi dreptul de a cere ca ├«n orice moment datele dumneavoastr─â cu caracter personal s─â fie ╚Öterse.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
A&D Fashion poate fi ├«n leg─âtur─â cu alte site-uri care nu apar╚Ťin ╚Öi nu sunt ├«n controlul A&D Fashion. Aceste site-uri nu sunt acoperite de aceasta Politic─â de Confiden╚Ťialitate. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar ad-fashion.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Dac─â accesa╚Ťi alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastr─â personale. V─â rug─âm s─â v─â asigura╚Ťi c─â sunte╚Ťi de acord cu Politica de Confiden╚Ťialitate a acestor ter╚Ťi ├«nainte de a le oferi informa╚Ťii personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activit─â╚Ťile sau politicile de confiden╚Ťialitate ale acestor ter╚Ťi.

MODIFICARI IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Magazinul online A&D Fashion ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a actualiza prezenta Politic─â de Confiden╚Ťialitate. Accesarea Site-ului ╚Öi/sau utilizarea Serviciilor A&D Fashion ├«n urm─â acestor schimb─âri semnific─â acceptarea obligatorie de c─âtre dumneavoastr─â a schimb─ârilor survenite.

Aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate v─â ofer─â toate informa╚Ťiile necesare (├«ntr-un mod accesibil) pentru a v─â form─â o opinie ╚Öi a v─â decide dac─â dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi aceste Servicii ╚Öi s─â trimite╚Ťi sau nu informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal site-ului A&D Fashion. Prin accesarea ╚Öi utilizarea site-ul A&D Fashion ╚Öi a comunic─ârii electronice cu noi, a╚Ťi luat la cuno╚Ötin╚Ť─â ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â ne permite╚Ťi procesarea informa╚Ťiilor dumneavoastr─â personale ├«n manier─â stabilit─â de aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate.

IMPUNEREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE
Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri legate Politica de Confiden╚Ťialitate sau dori╚Ťi s─â fi╚Ťi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de c─âtre A&D Fashion ╚Öi care v─â privesc direct, v─â rug─âm s─â ne contactati.