Metode de livrare

A&D Fashion ofera clientilor sai livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile cu o valoare mai mare de 450 lei. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 450 lei, costurile de livrare sunt urmatoarele:


LIVRARE CU FAN COURIER

- livrare la domiciliu prin curier rapid

- Provincie - cost 20 lei pentru orice  comanda cu valoarea mai mica de 450 lei. Acest tarif se aplica pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier.  Vezi aici lista localitatilor.  Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire se percep taxe pentru kilometri suplimentari. 

- Bucuresti - cost 10 lei pentru orice comanda cu valoarea mai mica de 450 lei.  Comenzile cu valoare mai mare de 450 lei beneficiaza de transport gratuit.

- termenul de livrare este de 24 ore lucratoare de la primirea emailului de confirmare a expedierii. Din momentul in care ati plasat comanda si pana la momentul expedierii pot trece 1-2 zile, timp in care produsul comandat este realizat in atelierul nostru de productie.  

- termenul total de livrare, din momentul in care ati plasat comanda pana cand produsul ajunge la dumneavoastra, este de 3-5 zile lucratoare.

- statusul coletului poate fi urmarit online in timp real prin accesarea aplicatiei Fan Courier Traking, folosind numarul de AWB primit in emailul de confirmare a expedierii. 


LIVRARE CU POSTA ROMANA

- cost 15 lei pentru orice comanda cu valoarea mai mica de 450 lei, indiferent de localitatea in care se doreste livrarea.

- coletul se livreaza la oficiul postal de care apartineti in termne de 2-4 zile lucratoare de la primirea emailului de confirmare a expedierii. Din momentul in care ati plasat comanda si pana la momentul expedierii pot trece 1-2 zile, timp in care produsul comandat este realizat in atelierul nostru de productie.  

- termenul de livrare este de 24-48 ore din momentul expedierii coletului. De la plasarea comenzii pana la expediere pot trece 2-3zile lucratoare, timp in care produsul comanda este realizat in atelierul nostru


Comenzile plasate in week-end sau in zilele de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare. 

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. 

Sunt client nou

Înregistrează un cont nou

Prin creearea unui cont vei putea face cumpărăturile mai rapid, vei fi la curent cu statusurile comenzilor tale, şi vei ţine evidenţa comenzilor efectuate de tine. În plus beneficiezi şi de puncte de recompensă

Continuă

Sunt deja client