Achizitionarea produselor din magazinul online A&D Fashion se poate face prin comanda online, comanda telefonica sau comanda prin email.

COMANDA ONLINE
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse fie prin folosirea campului de cautare. Odata accesata pagina de detalii de produs puteti selecta marimea dorita. Apasati pe butonul "Adauga in cos". Puteti repeta aceasta operatiune, adaugand in cosul de cumparaturi toate produsele pe care le doriti.
In momentul in care ati apasat butonul "Adauga in cos" produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.  Aici puteti verifica daca ati selectat marimile potrivite, vedeti costul fiecarui articol selectat si puteti face o estimare a costului de transport. Puteti, de asemenea, sa eliminati un produs din cele selectate, daca v-ati razgandit.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare comanda" si completarea detaliilor de livrare (adresa unde doriti sa primiti comanda), selectarea modalitatii de plata si de livrare.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes prin apasarea butonului "Confirma comanda".

COMANDA TELEFONICA
Pentru comenzi telefonice puteti suna la numerele 0732 222 524 sau 0732 222 523, de luni pana vineri intre orele 08.00-16.00. Un reprezentant A&D Fashion va prelua comanda dumneavoastra.

COMANDA PRIN EMAIL        
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul de contact. Completati datele dumneavoastra cu nume, email, numar de telefon si produsul sau produsele pe care le doriti. In cel mai scurt timp veti fi contactata de un reprezentant A&D Fashion pentru confirmarea comenzii.      

back to top