A&D Fashion este o companie romaneasca de productie si retail de imbracaminte pentru femei. Ne mandrim cu propriul atelier de creatie unde iau nastere piese vestimentare care se remarca prin eleganta, linii feminine, croiuri si drapaje diverse, potrivite pentru orice tip de silueta si adaptate unei categorii extinse de varsta.

Experienta dobandita de-a lungul anilor in tehnica finisajelor si a constructiei de tipar impletita cu folosirea unor materiale de calitate au ca rezultat piese deosebite in pas cu cele mai noi tendinte din moda. Indiferent ca este vorba de rochii elegante sau casual, tinute office si costume business sau rochii lejere de zi, A&D Fashion va pune la dispozitie o gama larga de modele in care sa va simtiti minunat.

Stim cat de mult sunt apreciate lucrurile de calitate si cum acestea pot ajunge la niste preturi destul de mari. Din acest motiv, ne straduim in permanenta sa mentinem cele mai mici preturi oferind, in acelasi timp, doar produse de calitate. In fiecare sezon lansam noi modele de rochii, compleuri si costume de dama, toate la preturi accesibile.

Te asteptam cu drag in magazinul nostru!

back to top